LIVRARE GRATUITA oriunde in ROMANIA
la comenzi peste 499.99 Lei
Livrare Gratuită
Acest produs beneficiaza de LIVRARE GRATUITA!
1215.00 Lei
In stoc la furnizor
1215.00 Lei

Panou electric radiant cu infrarosu, pentru montarea pe perete in: apartamente, case, birouri, scoli, magazine, cladiri industriale si agricole, etc.

Putere  1300 W
Tensiune alimentare 230 V
Volum aer incalzit* 40 mc
Dimensiuni 930 x 800 x 37 mm
Grad protectie IP60
Culoare alb (alta culoare la cerere)
Cablu de alimentare nu
   

*calculul a fost realizat pentru o diferenta de temperatura de la -15 grade mediu exterior la +20 grade in interiorul camerei.

 

Panourile radiante infrarosu reprezinta o tehnologie noua in domeniul sistemelor de incalzire. Sunt usor de instalat si economice in exploatare.

Panourile radiante SMART sunt fabricat in Romania iar materialul elementului incalzitor este furnizat de catre firma Kanthal din Suedia. Proiectate si imbunatatite de catre un colectiv cu o experienta foarte vasta in sistemele de incalzire electrice, aceste panouri au un raport calitate-pret foarte bun.

 

Avantajele panourilor de incalzire cu infrarosu:

- Patea frontala a panoului este realizata din tabla decapata vopsita in camp electrostatic.

- Partea din spate este din tabla galvanizata, asigurand reflexia caldurii spre partea frontala.

- Panourile se livreaza cu elementele de fixare gata montate.

- Toate modelele de panouri sunt dotate cu rame metalice.

- Datorita incalzirii prin radiatii in infrarosu, avand un randament mult mai bun decat celelalte tipuri de incalzire, se obtine o economie importanta in bugetul de cheltuieli al unei instalatii de incalzire.

- Sistemul de incalzire cu panouri radiante in infrarosu prezinta avantajul ca elimina costurile instalarii unei centrale termice, cat si costurile cu instalarea radiatoarele si a retelelor de alimentare a radiatoarelor cu apa calda.

- Incalzirea in infrarosu fiind un sistem de incalzire total ecologic, nu apar reziduri poluante de nici o natura. Spre deosebirea incalzirea cu centrale pe gaze in care apar diferite pierderi de caldura, panourile de incalzire cu infrarosu transforma energia electrica in cea termica cu eficienta de 100%.

- Incalzirea prin radiatie elimina posibilitatea aparitiei mucegaiului pe pereti si nu antreneaza particule de praf din camera si asigura o buna ionizare a aerului din incaperi.

- Permite realizarea unor incalziri de calitate superioara chiar si in conditii specifice.

- Neavand piese in miscare, este asigurata o fiabilitate ridicata, iar in cazul unor defectiuni la sistemul de incalzire propriu al panoului, depanarea lui se poate face rapid cu piese de schimb originale.

- Pot fi vopsite intr-o gama diversa de culori sau la cererea beneficiarului pot fi acoperite cu o folie termorezistiva reprezentand o reproducere a unei opere de arta, astfel panoul transformandu-se intr-un adevarat tablou.

- Panourile pot fi montate pe pereti, sau cu ajutorul unor picioare pot fi amplasate pe podea in orice zona a locuintei, inlocuind cu succes radiatoarele cu ulei mult mai voluminoase si cu un randament caloric mult mai scazut.

- Volumul de aer incalzit depinde de calitatea izolatiei camerei cat si de temperatura de la care se incalzeste camera. Astfel volumul de aer incalzit poate creste in functie de micsorarea palierului de incalzit.

- Pentru o eficienta ridicata si o scadere a costurilor cu energia electrica, panourile electrice pot fi comandate cu ajutorul unor termostate ambientale care asigura o econome a energie de pana la 30% prin programarea incalzirii pe anumite intervale de timp.

 

 

Principiul de functionare a panourilor radiante SMART:

Panourile radiante functioneaza dupa principiul asemanator soarelui, care incalzeste prin intermediul radiatilor infrarosii.
Este o incalzire curata, naturala si sanatoasa, un sistem inovator de incalzire, calitate recunoscuta pe plan mondial.
Radiatiile termice emise, ajung cu usurinta pe toata suprafata de actiune, fiind absorbite de pereti, podea si corpurile prezente. Acestea incalzindu-se la randul lor, incalzesc aerul, insa fara a crea curenti de aer, ca in cazul incalzirii cu calorifere.
Acest mod de incalzire este foarte eficient, in sensul ca nu sunt pierderi de caldura, deoarece corpurile sunt incalzite inaintea aerului si nu invers, ca in cazul convectiei.
Peretii fiind incalziti in acest mod, raman uscati, prevenind astfel igrasia si mucegaiul.
Incaperile incalzite prin radiatie infrarosu, au diferenta de temperatura dintre podea si tavan de max. 3°C (fig.1), pe cand la incalzirea clasica, este de 7-8°C la aceasi temp. de confort.(sa zicem 20°C) (fig.2).

 

 

Garantie

- 4 ani


 


Va recomandam produsele din gama instant apa calda:

Vezi mai mult
Panouri radiante
Tip produs panou radiant
Putere maxima 1200 - 1500 W
Suprafata incalzita 14,5 -20 mp
Perioada garantie 4 ani
Accesoriu
Pret
Cantitate
Actiuni

149.19 Lei

40.00 Lei

0

0 opinii

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Deții sau ai utilizat produsul?

Opinia ta îi poate ajuta și pe alții.