LIVRARE GRATUITA oriunde in ROMANIA
la comenzi peste 499.99 Lei
LIVRARE GRATUITA la comenzi peste 499.99 Lei.
51.00 Lei/ml
În Stoc
ml
Subtotal:
51.00 Lei

Filmul incalzitor HOT-Film produs de către Korea Heating Co., Ltd. este un material de încălzire revoluţionar, ideal pentru sisteme de încălzire cu radiaţii infraroşii în podele, tavane şi pereţi. 

Elementul de încălzire (conductorul electric) este CARBONUL care împreună cu o pastă de argint sunt imprimate pe film PET cu rol de izolaţie şi material ignifug, care urmează să fie combinat cu Laminex Film după ce este adăugat un electrod de folie din cupru.

Carbonul emite caldura, razele infraroşii şi mulţi ioni negativi, prin utilizarea efectului de rezistenţă electrică. HOT-Film, bazat pe căldură radiantă în infraroşu îndepărtat, ofera un efect de încălzire pe timp mai îndelungat decât alte sisteme de încălzire. Radiaţiile infraroşii îndepărtate şi ioni negativi sunt cunoscute pentru efectul de a suprima eficient mirosurile şi creşterea germenilor precum şi de a stimula metabolismul organismului uman, ca să nu mai menţionăm faptul că oferă un mediu mai sănătos în încăpere.

Perioada de utilizare este de 30-60 ani.

Tensiune alimentare 230 V
Putere 220 W/mp
220 W/ml
Latime 100 cm
Temperatura de functionare 50 - 60 °C
Temperatura maxima 70 - 80 °C
Grosime folie 0,338 mm
Greutate 480 g/ml
Lungime la cerere
   

Materia primă din care este concepută pelicula Hot-Film

 

Izolaţia / ignifugată PET Film:
PET este prescurtarea de la polietilenă tereftalat, o categorie de materiale termoplastice. Aceasta este uşoară, nu are gust sau miros şi este utilizată pe scară largă în articole de uz casnic, jucării, izolatori electrici, radio şi TV şi materiale pentru ambalare. Pentru Hot-Film, PET îndeplineşte VTM-2 cerinţă standard de izolare / UL ignifugă. Ea are o culoare ca cea a laptelui şi este folosită pentru materiale electrice şi electronice.

 

Pasta carbon:
Este o pulbere fină neagră,în care carbonul este elementul principal. Acesta are o dimensiune a particulelor de 1~500 microni şi este folosit pentru producerea diferitelor vopsele negre (pigmenti), cauciucuri sau cerneluri tipografice. Pentru elementul de încălzire din carbon (secţiunea încălzire din film), cantitatea de căldură ce poate fi emisă este controlabilă prin ajustarea valorii rezistenţei sale electrice, rezistenţă bazată pe raportul de amestec dintre carbon şi grafit.

 

Pasta de argint:

Este folosită pentru o conductivitate crescută şi pentru a minimiza scânteile electrice provocate de un contact direct între folia de cupru şi secţiunea din carbon de încălzire.

 

Laminex Film:

Filmul Laminex care este folosit în fabricarea filmului de încălzire, are o mare putere de lipire, este rezistent la căldură si are proprietatea de a fi uşor de prelucrat.
În special, substanţa sa adezivă este folosită la EVA (sub-podea, perete, tavan) sau SEE (pentru saună).

 

 

Superioritatea şi avantajele sistemului de încălzire HOT-Film:

 

1) Un sistem de încălzire uşor de instalat şi economic:

- În stare să reducă cheltuielile de instalare din cauza unui proces easy-to-construction/installation în sensul reducerii timpilor de construcţie.

- Este capabil de a avea un efect de încălzire rapidă, datorită unei structuri paralele a elementului de încălzire şi datorită utilizării energiei electrice.

- Datorită posibilităţii de a i se ataşa un Sistem de Control Central, încălzirea se poate face şi numai parţial, ducând la economisirea cheltuielilor inutile de încălzire.

- Sistemul oferă deasemenea, un spaţiu de locuit mai larg, prin eliminarea necesităţii existenţei unui spaţiu destinat pentru boiler sau cazan cu apă caldă.

 

2) Un sistem de încălzire ecologic şi sănătos:

- Elementul de încălzire este realizat din carbon, cum ar fi cărbune activ, care emite mai puţine emisii electronice.

- Radiaţiile infraroşii îndepărtate şi ionii negativi care se generează, suprimă mirosurile neplăcute şi împiedică creşterea germenilor.

- Deoarece nu se foloseşte flacără deschisă, se generează mai puţin zgomot, praf, şi monoxid de carbon. Este perfect pentru zonele cu copii, vârstnici şi bolnavi.

 

3) Un sistem care reduce costurile de încălzire şi întreţinere:

- Costuri cu 30% mai scăzute decât încălzirea electrică clasică şi peste 50% mai puţin din costul încălzirii cu cazan de ulei.

- Având o structură şi un design simplu, sistemul presupune riscuri mai mici în sensul apariţilor unor greşeli de fabricaţie precum şi costurile de întreţinere mai mici.

- În cazul remodelării casei, toată instalaţia este uşor de mutat şi relocat.

 

 

Secţiune a podelei de lemn (laminate)

 

 

5) podea (lemn sau parchet laminat), 4) folie protectie polietilena, 3) film incalzitor HOT-FILM, 2) izolatie temica, 1) baza beton.

 

 

Rola HOT-FILM se taie in benzi.

 

Atentie - pretul este pe metru liniar

 

Garantie

- 2 ani

Vezi mai mult

5

4 opinii

 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Deții sau ai utilizat produsul?

Opinia ta îi poate ajuta și pe alții.