LIVRARE GRATUITA oriunde in ROMANIA
la comenzi peste 499.99 Lei
x
LIVRARE GRATUITA la comenzi peste 499.99 Lei.
112.22 Lei
In stoc la furnizor

Folia incalzitoare ECOFILM este alegerea perfecta pentru incalzirea sub pardoseli flotante cum ar fi parchet laminat sau stratificat, iar prin folosirea unui placaj protector Heat-pak, se poate monta sub PVC sau mocheta. Deoarece temperatura pardoselei nu trebuie sa depaseasca 27~29 °C, folia este produsa cu un vataj adecvat, respectiv 100 ~130 W/m²  iar pentru casele foarte bine izolate (low-energy) cu puteri de 60~80 W//m². Folia este extrem de usor de instalat si rezistenta mecanic, fiind controlata termic printr-un termostat cu senzor de pardoseala. Este solutia perfecta sub parchet laminat si acolo unde nu se mai pot instala cabluri incalzitoare in pardoseala, cum ar fi in cazul unor renovari.

Perioada de garantie pentru folia incalzitoare ECOFILM este de 10 ani, iar cea de utilizare de 30-50 ani.

Tensiune alimentare  230 V
Putere 80 W / mp
Latime 50 cm
   

AVANTAJE:

 

Insesizabil sub pardoseală

Datorită folosirii unei folii flexibile dar rezistente de doar 0,4 mm grosime, instalarea filmului încălzitor direct sub pardoseala de lemn sau sub parchet laminat este insesizabilă, fără a modifica înălţimea şi aspectului acesteia.

 

Instalare rapidă şi elegantă

Datorită structurii şi materialului, folia poate fi tăiată din 10 mm în 10 mm, obtinând astfel exact lungimea dorită. Fâşiile sunt apoi aşezate una lângă alta, şi interconectate în paralel prin cabluri izolatoare, devenind o suprafaţă de încălzire unitară. Fâşiile ECOFILM nu au voie sa fie suprapuse sau să se intersecteze. Parchetul poate fi instalat imediat după poziţionarea foliei, iar punerea în funcţiune este instantă, fapt apreciat atat de instalatori cât şi de clienţi. Modul de aşezare şi design-ul personalizat, fac din acest film cel mai rapid, practic si eficient sistem de incălzire pentru pardoseli din lemn, având concomitent un preţ foarte atractiv. Costurile de instalare şi "deranjul" sunt de asemenea mult reduse, fie că este vorba de o construcţie nouă sau de o renovare.

 

Căldură plăcută şi siguranţă

Datoriă construcţiei sale şi a parametrilor tehnici rezultaţi din aceasta (creştere liniară şi distribuţie echilibrată a temperaturii, încălzire uniformă, etc.), filmul flexibil ECOFILM este sistemul ideal de încălzire pentru pardoseli de lemn sau parchet laminat. Parametrii tehnici garantează încadrarea în limitele recomandate (temperatura maximă a podelei fiind de 27 ºC). Spre exemplu, sistemele clasice hidraulice de încălzire în pardoseală (cu lichid), cauzează variaţii bruşte în umiditatea aerului rezultând efecte nedorite pentru pardoselile de lemn sau parchet.

 

Silenţios, discret şi fără miros

Filmul încălzitor ECOFILM instalat sub pardoseală este complet invizibil, inodor şi silentios. Lipsa radiatoarelor crează spaţiu în camere şi libertate în designul interior. Folia este din PVC şi nu conţine plumb. În comparaţie cu alte sisteme de încălzire, aceasta reprezintă o alternativă mult mai eficientă de încălzire a suprafeţelor mari, reducând considerabil circulaţia prafului şi uscarea aerului, fiind recomandată pentru persoanele suferind de boli articulare sau respiratorii.

 

Rezistent la şocuri mecanice

Datorită tehnologiei constructive, ECOFILM functionează şi încălzeşte chiar şi în cazul unor unor şocuri mecanice care ar afecta suprafaţa activă (ex: gaura cauzată de un cui, de o bormaşină, etc.). Dacă folia este perforată în timpul instalării, funcţionarea sa nu este afectată, zona de întrerupere fiind sub 2 cm, insesizabilă la suprafaţa parchetului. Acesta este un mare avantaj al foliei încălzitoare ECOFILM, deoarece majoritarea sistemelor clasice de încălzire în pardoseală devin practic inoperabile în cazul unei perforări.

 

Confort ridicat şi control precis

Folia ECOFILM reprezintă un sistem ideal de încălzire a pardoselii având o distribuţie uniformă a căldurii pe toată supraţata (chiar şi pe suprafeţe foarte mari). În comparaţie cu radiatoarele cu apă fierbinte, ECOFILM este capabil să creeze confortul total la temperaturi de operare scăzute şi mai mult, economiseşte spaţiu, îmbunătăţind astfel aspectul camerelor. Temperatura este uşor controlată cu ajutorul termostatului electronic, spre deosebire de sistemele cu transfer de fluide (apă, ulei) care au o inerţie termică mare şi răspuns imprecis. Aceasta se reflectă în reducerea cheluielilor (1 °C reducere în temperatură scade costurile cu 6%) şi crează un mediu stabil şi confortabil.

 

Avantajele enumerate mai sus au dus ca până în prezent peste 2,5 milioane m² de pardoseli din Europa sunt încălzite confortabil şi în siguraţă cu ECOFILM, acest sistem fiind recomandat cu căldură de cei mai mari producători de parchet din lume (PREGO, SCANDIFLOOR, ALLOC, KAHRS, JUNKERS, etc.)

 

 

Secţiune a podelei de lemn (laminate)

 

1) podea (lemn sau parchet laminat), 2) folie protectie polietilena, 3) film incalzitor ECOFILM, 4) izolatie temica (IZODEL), 5) baza beton.

 

 

Rola ECOFILM se taie in benzi.
Pretul include design + toate accesoriile (conectori, cabluri, taiere la dimensiuni date de client), gata de instalare.

 

Atentie - pretul este pe metru patrat

 

 

Garantie

- 10 ani

Accesoriu
Pret
Cantitate
Actiuni

0.70 Lei

0.70 Lei

6.00 Lei

0

0 opinii

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Deții sau ai utilizat produsul?

Opinia ta îi poate ajuta și pe alții.


WhatsApp Chat

Buna ziua! Va rugam sa alegeti unul dintre operatorii nostri de mai jos pentru comenzi sau informatii suplimentare.